در نیمه نخست سال 3هزارو 119تن گوشت قرمز در هرمزگان تولید شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس ،پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال 8 هزار و 500 تن گوشت قرمز در استان تولید شود.
وی گفت: نیاز استان به گوشت قرمز 15 هزار تن است که کمبود آن از استان های همجوار و واردات تامین می شود.
پورطرق افزود:هرمزگان ظرفیت صادرات100هزار راس دام سبک دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولیدکنندگان خواست با برنامه ریزی مناسب همگام با افزایش و کیفی سازی تولیدات،با دنبال کردن بازارهای هدف، زمینه وتوسعه صادرات را فراهم کنند.
انتهای پیام/ع

برچسب ها: دام ، قرمز ، بازار
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.