به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس ،پورطرق معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان سال 8 هزار و 500 تن گوشت قرمز در استان تولید شود.
وی گفت: نیاز استان به گوشت قرمز 15 هزار تن است که کمبود آن از استان های همجوار و واردات تامین می شود.
پورطرق افزود:هرمزگان ظرفیت صادرات100هزار راس دام سبک دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان از تولیدکنندگان خواست با برنامه ریزی مناسب همگام با افزایش و کیفی سازی تولیدات،با دنبال کردن بازارهای هدف، زمینه وتوسعه صادرات را فراهم کنند.
انتهای پیام/ع