به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان؛ مدیر کل آموش فنی و حرفه ای استان سمنان گفت: توانمند سازی و آموزش های مهارتی روستاییان با رویکرد اشتغال پایدار را از جمله طرح های اولویت دار سازمان آموزش فنی و حرفه ای به منظور تحقق مصوبه شورای عالی اشتغال ذکر و اعلام کرد : بر این اساس در این مدت این تعداد روستائیان در قالب 73 دوره آموزشی و 41 مهارت شغلی یا شایستگی، به صورت 100 درصد رایگان زیر پوشش آموزهای فنی و حرفه ای قرار گرفتند.
وی با اشاره به عناوین گروه های آموزشی ارائه شده به این افراد، اضافه کرد: کارآفرینی، بازاریابی روستایی، آموزش های تخصصی شغل، فناوری های نوین راهبردی و آموزش های مهارتی پایه از جمله گروه های آموزشی بود که به روستائین ارائه شده است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ها و طرح های جاری سازمانی در بخش آموزش به روستاییان 99 هزار نفر ساعت تعهد آموزشی در سال 95 و از محل اعتبارات سازمان آموزش فنی و حرفه ای و 80 هزار نفر ساعت تعهد آموزشی در قالب طرح ملی اقتصاد مقاومتی، به استان تخصیص داده شد که تاکنون بیش از 80 درصد تعهدات بخش اول تحقق یافته است.
مدیرکل آموش فنی و حرفه ای استان سمنان تصریح کرد: با توجه به پراکندگی جمعیت روستایی استان در شهرهای مختلف، برنامه ریزی لازم جهت افزایش سرانه آموزشی روستاییان در سال جاری نسبت به سال گذشته صورت پذیرفت و تعهدات آموزشی 179 هزار نفر ساعت برای هزار و 492 نفر از روستائیان استان به گونه ای تنظیم شدتا علاوه بر افزایش سرانه آموزشی، ضریب نفوذ در روستاها و دهستان های هدف استان نیز مد نظر قرار گیرد.
محمودی تصریح کرد : به منظور برنامه ریزی هر چه بهتر برای مشارکت در توانمند سازی روستاییان، این اداره کل پس از اجرای طرح نیازسنجی آموزش های روستایی در تمامی دهستان های استان ، نتایج آن را به تایید کارگروه اشتغال شهرستان ها، فرمانداران و در نهایت کارگروه اشتغال استان رسانیده است.
انتهای پام / د