به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛مدیر کل شبکه ملی کشاورزی و مدیریت دانش جهاد کشاورزی کشور در کارگاه آموزشی و توجیهی نظام نوین ترویج کشاورزی گفت:طرح نظام نوین ترویج کشاورزی دارای اصول تجهیز و آماده سازی مراکز خدمات کشاورزی در سطح کشور،پهنه بندی و قرار دادن کارشناس مسئول در هر پهنه که مسئولیت کشاورزی آن پهنه را بر عهده دارد و مدیریت دانش و ارائه آمار ها و اطلاعات به تولید کنندگان و بهره برداران، است.
ابوالحسنی افزود: هدف اصلی این طرح این است که دانش و اطلاعات مورد نیاز کشاورزان به سرعت و با کیفیت در اختیارآنها قرار گیرد و با فعال شدن مراکز تحقیقاتی و تلاش کارشناسان، کشاورزان بتوانند در اندک زمانی اطلاعات مورد نیاز خود را به دست آورده و مشکلاتی که در حین تولید با آن برخورد می کنند را حل کنند.
وی گفت: این طرح به صورت پایلوت در چهار استان اردبیل،آذربایجان شرقی،گلستان و کرمانشاه اجرا شده است و نتایج آن ارزیابی شده،راهکار ها و دستور العمل های لازم گرفته و اجرای طرح در تمام استان ها ابلاغ شده است.
مدیر کل شبکه ملی کشاورزی و مدیریت دانش جهاد کشاورزی کشور افزود:سطح کشور در حوزه ی کشاورزی به پنج ناحیه تقسیم می شود که خراسان جنوبی در ناحیه ی پنجم است.
ابوالحسنی با بیان اینکه کشور به 10 هزار پهنه تقسیم می شود و 10 هزار نفر کارشناس مسئول در این پهنه ها فعالیت می کنند،گفت: مشکل اصلی در حوزه ی کشاورزی، دانش کشاورزی است که با این شیوه تلاش شده که بهتر و سریع تر در اختیار کشاورزان قرار بگیرد.
انتهای پیام/غ