وی بیان کرد: با اجرای طرح های عمرانی در روستاهای تکاب، روستاییان از خدمات و امکانات مناسب زیربنایی بهره مند شده اند.
فرماندار با اشاره به افزایش سطح خدمات عمرانی از جمله آسفالت راه های روستایی تکاب اظهار کرد: اجرای پروژه های عمرانی برای توسعه زیرساخت ها از جمله راه و آبرسانی موجب رفع محرومیت از بسیاری از روستاهای تکاب شده است.
وی ادامه داد: امسال بیش از 30 کیلومتر راه روستایی در تکاب آسفالت شده و هم اینک بسیاری از روستاهای دورافتاده این شهرستان از راه دسترسی مناسب برخوردار هستند.
فرماندار تکاب با بیان اینکه دولت تدبیر و امید توحه جدی به توسعه روستاها و مناطق محروم دارد افزود: خدماتی که برای آسفالت راه های روستایی و توسعه و عمران روستاهای دورافتاده تکاب ارائه شده بی سابقه بوده و از این لحاظ شهرستان تکاب جزو شهرستانهای پیشگام در استان آذربایجان غربی است.
ثقفی گفت: مشارکت و همکاری روستاییان با دستگاه های اجرایی برای توسعه و عمران بیش از پیش روستاها امری ضروری است و از این رو دهیاران و شوراهای اسلامی روستاها نقش موثرتری باید ایفا کنند.
وی اضافه کرد: فعالیت های معدنی در تکاب فرصتی برای توسعه این شهرستان و ایجاد در آمد پایدار برای روستاها محسوب می شود.
ثقفی اظهار کرد: بهره برداری بهینه از ظرفیت های معدنی شهرستان تکاب یکی از مهمترین مولفه های اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی در این شهرستان است که تحقق آن، همکاری و تعامل روستاییان با سرمایه گذاران بخش صنعت و معدن را می طلبد.
وی گفت: توسعه بهینه و هدفمند فعالیت های معدنی و صنایع جانبی از جمله کارخانه های سنگبری ، علاوه بر افزایش تولید و تحقق اهداف سیاست های اقتصاد مقاومتی، موجب بهبود اوضاع اقتصادی روستاها و ایجاد اشتغال برای جوانان می گردد.
در این جلسه، دبیر شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان تکاب با اشاره به نحوه اجرای آیین نامه اجرایی بند "و" تبصره 13 قانون بودجه سال 95 کل کشور گفت: استمهال و تمدید مهلت باز پرداخت تسهیلات پرداختی به کشاورزان خسارت دیده ناشی از پدیده خشکسالی در دستور کار دولت قرار گرفته است.
حبیب
اله شیوخی افزود: امسال 1552 فقره از تسهیلات پرداختی به کشاورزان شهرستان تکاب به
میزان 32 میلیارد و661 میلیون ریال در دو مرحله از سوی بانک کشاورزی به
مدیریت بحران استان آذربایجان غربی جهت استمهال و تمدید مهلت بازپرداخت ارائه و
ارسال شده است.
انتهای پیام/م