![کسب ۳ نشان ارزشمند سفید تنیس توسط داوران ایرانی کسب ۳ نشان ارزشمند سفید تنیس توسط داوران ایرانی](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1395/8/17/5400094_688.jpg)
به گزارش
گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان و به نقل روابط عمومی فدراسیون تنیس: دوره داوری و سرداوری نشان سفید به مدت 4 روز در کویت برگزار شد و در نهایت نمایندگان کشورمان موفق شدند با طی کردن موفق این دوره نشان سفید سرداوری را کسب کنند.
در این دوره نمایندگانی از کشورهای عربستان، کویت، مصر ، سریلانکا، هند، تونس، یمن، عراق، قزاقستان، چین ، قطر و ایران حضور داشتند.
در پایان این دوره مسیح صلاح، امین مهدویان و علی تهرانی با طی کردن موفق این دوره نشان سفید سرداوری را بدست آوردند.
مسیح صلاح و امین مهدویان پیش از این موفق به کسب نشان سفید داوری صندلی شده بودند.
یاد آور می شود: تدریس این دوره بر عهده کارلوس راموس از پرتغال و ماریانا بلوویچ از صربستان داوران نشان طلا فدراسیون جهانی بود.
انتهای پیام/