به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه
خبرنگاران جوان از همدان؛ این هنرمند اظهار داشت: از سال 58 آموختن هنر خوشنویسی را زیر نظر اساتیدی چون اکبر ساعتچی و خروش در تهران و به صورت مکاتبهای و حضوری آغاز کردم و در سال 63 موفق به کسب درجه ممتازی از انجمن خوشنویسان ایران شدم.
وی دلیل روی آوردن خود را به خوشنویسی، علاقه به فرهنگ و هنر ایرانی و خصوصا فخر در کتابت عنوان کرد و افزود: آثاری که شعرا، نویسندگان و ادبا خلق کرده اند از طریق خط به آیندگان منتقل شده و بار مسئولیت بر عهده خطاط بوده است.
جلالی، کارکرد هنر خوشنویسی را علاوه بر تفهیم و تفاهم، القای جلوه زیباگری به مخاطب دانست و اظهار داشت: اگر بهترین متن با زشتترین خط نوشته شود، مقبول خوانندگان قرار نخواهد گرفت اما اگر متن خوب باشد و با خطی زیبا هم نوشته شود، تبدیل به مجموعهای نفیس خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه تا کنون عداد زیادی نمایشگاه انفردی و گروهی داشته است درباره جدیدترین نمایشگاه خود گفت: در این نمایشگاه تعداد 60 اثر در سایزهای مختلف در شاخههای نسخ، سطر، کتابت و چلیپا از آثار شعرای کشورمان که در دوماه گذشته نوشتهام به نمایش درآمده است.
این معلم بازنشسته آموزش و پرورش با اشاره به اینکه مجموعههای چاپشده و چاپنشده ای از قرآن کریم، شاهنامه فردوسی، کلیات سعدی، دیوان حافظ و... را در کارنامه خود دارد اظهار کرد: هنرمندان از هیچ دستگاهی حمایت مادی و معنوی نمیشوند و فقط برای دل خودشان کار میکنند و اگر حمایت، تشویق و ترغیب نشوند نمیتوانند به تولید اثر هنری بپردازند.
دویست و سی و دومین نمایشگاه حوزه هنری استان همدان از 15 تا 20 آبانماه، همه روزه از ساعت 9 تا 13 و 15 تا 17 و روز پنجشنبه از ساعت 9 تا 13 پذیرای علاقمندان خواهد بود.
انتهای پیام/ د