مردم سیستان و بلوچستان 2 تن کلوچه ی محلی را برای پذیرایی از زائران حسینی در مراسم پیاده روی اربعین حسینی آماده کرده اند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان،این کلوچه، ترکیبی از عشق مردم شیعه و سنی به سیدالشهدا امام حسین (ع) است که از بهترین آرد سیستان و بهترین خرمای بلوچستان تهیه شده است.

در این ایام شیرینی پزیهای شهر به حالت نیمه تعطیل در آمده و روزانه 100 تا 150 کیلوگرم کلوچه تولید می کنند که این میزان در آستانه ی اربعین حسینی به 300 تا 400 کیلوگرم در روز هم می رسد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.