تولید کشمش خراسان شمالی با کاهش 25 درصدی امسال به 54 هزار تن رسید

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد، معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان با اعلام کاهش 25درصدی تولید کشمش به علت بیماری سفیدک انگور گفت: بیشتر کشمش استان در شهرستان شیروان و فاروج تولید و به تاکستان های این دو شهرستان از باغ های بجنورد کمتر خسارت وارد شد.

محمدجواد تشکری، ظرفیت صنایع فرآوری اعم از بسته‌بندی، تصفیه کشمش و تهیه کنسانتره استان را 15هزارتن اعلام کرد و گفت: توسعه صنایع فرآوری کشمش در استان ضروری است.

وی با بیان اینکه ظرفیت نگهداری 10 هزار تُن فرآورده‌ انگور در استان فراهم‌ شد، گفت: سطح زیرکشت انگور کشمشی خراسان شمالی هفت هزار و 792 هکتار است که 200 هکتار آن غیر بارور می باشد . پارسال 72 هزار تُن کشمش در استان تولید شد.

سالانه یک چهارم انگور تولیدی استان تبدیل به کشمش می شود. استان خراسان شمالی با برخورداری از 18هزار و 500هکتار تاکستان و تولید سالانه 180هزارتُن انگور، ششمین تولید کننده انگور کشور است، اما به علت کمبود صنایع تکمیلی، 70درصد این محصول بدون فرآوری از استان خارج می‌شود.

انتهی پیام/ط

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.