به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ کارشناسان به تازگی در مورد ویروس های خطرناکی موسوم به "استافیلوکوک اورئوس مقاوم به متیسیلین" یا اختصاراً MRSA در محیطهای بیمارستانی به افراد هشدار دادهاند.
به گفته کارشناسان، پزشکان و پرستاران پس از معاینه هر بیمار باید دستهای خود را به طور کامل شسته و ضد عفونی کنند اما در کمتر بیمارستانی در دنیا تمامی موارد امنیتی رعایت می شود و این خود باعث انتقال انواع بیماری ها و آلودگی ها بین بیماران در بخش های مختلف می شود.
همچنین پرسنل بیمارستانی باید در صورت پذیرش بیمار آلوده به عفونت های میکروبی و باکتریایی حتماً از دستکش یکبار مصرف استفاده کنند و پس از معاینه آن را دور بیاندازند.
این یافته ها حاصل تحقیقات دانشمندان تیم دانشگاه Duke University در ایالات متحده بر روی ایمنی و سلامت محیط بیمارستان، عفونت های بیمارستانی، البسه و آلودگی های روی دست و لباس پرسنل است.
عفونت ناشی از ابرویروس "ام آر اس ای" یکی از خطرناکترین عفونت ها در جهان است که همه ساله باعث مرگ هزاران نفر می شود. کارشناسان بر این باورند تماس دست و لباس پرسنل بیمارستانی با بدن بیمار، تعویض ملحفه، انجام آزمایشات و نمونه گیری همگی سبب انتقال و سرایت انواع بیماری ها و میکروب ها می شود.
از سوی دیگر، بیماری پنومونی و نیز "اندوکاردیت" (نوعی عفونت در بافت خارجی قلب) همگی می توانند از طریق تماس آلوده دست پرستار یا پزشک به بیماران سالمند یا بیمارانی که دچار ضعف سیستم ایمنی بدن هستند، منتقل شده و آنها را با بیماری های بسیار خطرناکی مواجه سازد.
ویروس MRSA از دسته ابر ویروسهای (Superbug) مقاوم به درمان با آنتی بیوتیک است و می تواند حتی با درمان دارویی هم زنده بماند و باعث مرگ بیمار شود.
علاوه بر البسه و دست پرسنل بیمارستان سایر اشیاء از جمله تخت، برانکارد، ویلچیر، صندلی ، نرده پله ها، دکمه آسانسور و بسیاری لوازم دیگر نیز آلوده به انواع عفونت های باکتریایی هستند وباید به طور مداوم با مواد ضدعفونی کننده پاک شوند.
خطر این باکتری ها و ویروس ها متوجه پرسنل بیمارستانی نیز است به طوری که همه ساله تعداد بسیار زیادی از آنها در بیمارستان به خاطر ابتلا به بیماری های مختلف در بیمارستان بستری می شوند.
کارشناسان در حال بررسی و انجام آزمایشات جدید برای یافتن نسل جدیدی از داروها برای مقابله با ابرویروسها هستند که بتواند هسته مولکول آنها را نابود کرده و از درون سلول باکتری یا ویروس را از بین ببرد.
منبع: تسنیم
انتهای پیام/