وی اظهار کرد: در پایانه مرزی مهران نیز ٢ آشپزخانه مرکزی احداث شده که هنگام بازگشت زائران از زیارت اربعین ظرفیت پذیرایی از ١٥٠ هزار زائر امام حسین(ع) را خواهد داشت.
وی تصریح کرد: در کربلای معلی نیز در مجاورت حرم مطهر امام حسین(ع) موکبی به نام امام رضا(علیه السلام) راه اندازی شده که با محوریت خادمان بارگاه منور رضوی روزانه از ٣٠ تا ٤٥ هزار نفر در طول شبانه روز پذیرایی می کند و تا ٢ روز پس از اربعین حسینی برپاست.
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی با اشاره به برنامه ریزی های صورت گرفته در راستای افزایش سطح کمی و کیفی خدمات به زائران پیاده امام رضا(علیه السلام) و هیئت¬های مذهبی که از سراسر کشور به مشهد مقدس مشرف می شوند، گفت: با همکاری خادمان آستان قدس رضوی در سال جاری ٤١ ایستگاه برون شهری و ٤١ ایستگاه درون شهری به ارائه خدمات می پردازند.
وی گفت: در ایستگاه های برون شهری روزانه ١٩ هزار و ٩٠٠ وعده صبحانه، ١٩هزار و ٧٣٩ وعده ناهار، ١٩ هزار و ٣٥٠ وعده شام و ٢٠ هزار میان وعده در بین زائران پیاده توزیع می شود.
منبتی بیان کرد: در این ایستگاه ها قابلیت اسکان حداکثر ٢١ هزار و ٢٠٠ نفر از زائران عزیز را فراهم آورده ایم.
وی افزود: در داخل شهر مقدس مشهد نیز با مشارکت خادمان و خدمتگزاران بخش های مختلف حرم مطهر رضوی، روزانه ٢٧ هزار وعده صبحانه، ٣٦ هزار وعده ناهار، ٢٧ هزار و ١٠٠ وعده شام و ٥٤ هزار و ٤٠٠ و میان وعده بین زائران پیاده امام رضا(ع)توزیع می شود.
منبتی تصریح کرد: در ایستگاه های درون شهری آستان قدس رضوی امکان اسکان ٢٣ هزار و ٩٠٠ زائر عزیز فراهم شده است.
معاون اماکن متبرکه و امور زائران آستان قدس رضوی گفت: در تمامی ایستگاه های درون شهری و برون شهری این نهاد معنوی، خدمات٢٤ ساعته پزشکی و پرستاری به زائران ارائه می شود.
وی بیان کرد: برای استقبال و پذیرایی از هیئت های مذهبی نیز برنامه ریزی های دقیقی صورت گرفته و امکان برگزاری مراسم عزاداری و پذیرایی با غذای متبرک برای آنان وجود خواهد داشت.
انتهای پیام//ف.ض