معاون وزیر در امور برق و انرژی گفت: اگر نهادها و شرکت های دولتی تا دو سال آینده برای تامین برق خود از انرژی خورشیدی استفاده نکنند تعرفه برق تعریفی آنها با نرخ بالاتری محاسبه خواهد شد.

صادرات برق به کشورهای همسایه افزایش می یابد
 به گزارش خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هوشنگ فلاحتیان معاون وزیر در امور برق و انرژی در نشست خبری به منظور افتتاح شانزدهمین نمایشگاه بین المللی برق اظهار داشت: شانزدهمین نمایشگاه بین المللی برق با حضور 645 شرکت داخلی و خارجی آغاز به کار می کند که در طی برگزاری این نمایشگاه 350 شرکت ایرانی دستاوردهای خود در طول سه دهه گذشته را به همراه 295 شرکت خارجی ارائه می دهند.
 
وی ادامه داد: در راستای این همایش دو نشست تخصصی با موضوع بهبود محیط کسب و کار با رویکرد اقتصاد مقاومتی و راهکارهای ارتقای توانمندی های صادرات خدمات فنی ومهندسی برگزار خواهد شد.
 
فلاحتیان با اشاره به مذاکرات صورت گرفته با شرکتهای خارجی برای توسعه و گسترش صنعت برق کشور اظهار داشت: در طی دو سال گذشته توجه بسیاری به امر سرمایه گذاری در صنعت برق و صنایع نیروگاهی کشور شده است و وزارت نیرو طبق برنامه ریزی های انجام شده و با بررسی صلاحیت این شرکت ها زمینه فعالیت آنها در داخل کشور را فراهم خواهد کرد. 
 
معاون وزیر در امور برق و انرژی با اشاره به قرارداد ساخت نیروگاه با شرکت « یونیت اینتر نشنال ترکیه» گفت: مذاکرات با این شرکت در مراحل پایانی خود قرار دارد اما هنوز قرارداد نهایی امضا نشده است ضمن آنکه این شرکت تنها وظیفه تامین سرمایه را بر عهده دارد.
 
وی تاکید کرد: در روند احداث این نیروگاه 5 هزار مگاواتی طبق تکلیف شورای اقتصاد به میزان 1480 مگاوات از ظرفیت شرکت های داخلی استفاده خواهد شد ضمن  اینکه به سبب مزیت های موجود در کشور حتما تجهیزات مورد نیاز در داخل ساخته خواهد شد. 
 
وی با اشاره به انتقال برق به کشورهای همسایه و متعاقبا کشورهای اروپایی گفت: پست انتقال برق به آذربایجان به طور صد در صد آماده شده که تا تابستان سال آینده امکان تبادل انرژی بین کشور ما و آذربایجان به میزان 100 تا 200 مگاوات امکان پذیر خواهد بود. 
 
فلاحتیان در ادامه افزود: همچنین مذاکراتی با کشورهای روسیه، آذربایجان، ارمنستان و گرجستان برای توسعه زیر ساخت مورد نیاز برای تجارت برق انجام شده است و بر همین اساس با ایجاد زیر ساخت های مذکور، تجارت برق با ارمنستان از 350 به هزار و 200 مگاوات و مبادلات با ترکمنستان به بیش از هزار مگاوات خواهد رسید. 
 
معاون وزیر در امور برق و انرژی با اعلام مصوبه اخیر دولت مبنی بر لزوم استفاده شرکت ها و نهادهای دولتی از انرژی تجدید پذیر اظهار داشت: طبق آخرین برنامه ریزی های انجام شده کلیه نهادهای دولتی، شهرداری و نهادهای عمومی غیر دولتی ظرف دو سال آینده باید از انرژی خورشیدی استفاده کنند. 
 
وی در پایان تاکید کرد: اگر هر کدام از نهادهای مذکور طی مدت تعیین شده از انرژی خورشیدی استفاده نکنند تعرفه برق تحلیلی بر آنها بر اساس نرخ خرید تضمینی که به مراتب بالاتر از نرخ فعلی است محاسبه خواهد شد. 
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار