به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
بندرعباس ،سیدرضا امیری زاده مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد یک میلیون و 490 هزار تن محصول از 52 هزار هکتار سطح زیر کشت برداشت شود.
وی افزود : برداشت محصولات سبزی و صیفی در هرمزگان 15 درصد نسبت به پارسال افزایش دارد.
امیری زاده گفت : آب و هوای مناسب ، پهنه بندی زمینهای کشاورزی ، استفاده از کارشناسان جهادکشاورزی و رعایت اصول فنی از مهمترین عوامل افزایش تولید محصولات سبزی و صیفی است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان افزود : اکنون برداشت محصولات بادمجان ، خیار و هندوانه آغاز شده است .
امیری زاده گفت : برداشت محصولات سبزی و صیفی در استان تا خرداد سال آینده ادامه دارد.
وی افزود : هرمزگان در فصل سرد سال جز استانهایی است که تامین کننده محصولات سبزی و صیفی بازار سراسر کشور است.
مدیر زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : محصول برداشت شده علاوه بر مصرف در استان به تهران ، اصفهان ، شیراز و مشهد فرستاده می شود.
امیری زاده افزود : صادرات این محصولات به کشورهای عراق و امارات متحده عربی در دستور کار است.
انتهای پیام/ع