وی اظهار داشت: دسته ای ازمحصولات ضد دیابت از قندهای رژیمی تهیه می شوند و ماده دیگری به عنوان کالری زا در آن وجود ندارد، مثل آبنبات، پولکی، قند و شکر رژیمی که در صورت داشتن مجوز تحت نظر سازمان غذا و دارو و استفاده به میزان متعادل هیچ گونه عارضه ای در فرد دیابتی ایجاد نخواهد کرد که فرد به این طریق می تواند طعم شیرین را وارد زندگی خود کند.
این متخصص تغذیه بیان کرد: اما محصولاتی مانند گز، کلوچه، بیسکوییت و کیک رژیمی حتی اگر قندشان مصنوعی و رژیمی باشد به دلیل چربی موجود درآن و همچنین آرد موجود در کیک، شیرینی، بیسکوییت و کلوچه نمی توان صد درصد رژیمی نامید که باید با احتیاط بیشتری مصرف شود.
فرحبخش در خصوص اهمیت آموزش به افراد مبتلا به دیابت اظهار داشت: آموزش باید ها و نباید های تعذیه ای به این بیماران ضروری است و نتیجه حاصله بهتر خواهد بود. استفاده از هر نوع از این محصولات در صورت استاندارد بودن مانعی ندارد و باید به افراد در این زمینه آگاهی داد تا تصور نکنند تمام محصولات رژیمی صد در صد بی خطر هستند، که این مسئله نیازمند توجه و آموزش در این زمینه است.
وی عنوان کرد: استفاده از نوشیدنی های رژیمی دارای آسپارتام در افراد مبتلا به دیابت قابل توصیه است اما در افراد مبتلا به فنیل کتونوری منع مصرف دارد.
این متخصص تغذیه در خصوص استفاده از مواد غذایی رژیمی در افراد سالم اظهار داشت: در افراد عادی استفاده از محصولات رژیمی برای پیشگیری از ابتلا به دیابت تاثیر چشمگیری دارد.
انتهای پیام/