به گزارش خبرنگار
راه و شهرسازی گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، پیش فروش بلیت هواپیما در پیک سفر همواره کانون توجه دلالان بوده است و این روزها با نزدیک شدن به اربعین حسینی دوباره سوداگران به فکر بالا بردن قیمتها و کسب سود بیشتر افتاده اند.
گفتنی است مسئولان ذیربط از مدتها قبل برنامهریزی میکنند تا بلیت بالاتر از نرخ مصوب فروخته نشود و از برخورد با متخلفان سخن میگویند اما با این وجود سودجویان بی توجه به آییننامههای انضباطی به بازارگرمی و گران فروشی خود ادامه میدهند.
بر اساس گزارشات میدانی خبرنگارما، با وجود آنکه هنوز سایت فروش بلیت هواپیما برای اربعین بازنشده است قیمتها مرز 2 میلیون تومان را رد کرده است به طوری که بلیت پرواز تهران- نجف- تهران که طبق اعلام سازمان هواپیمایی باید یک میلیون و 100 هزار تومان باشد بنا بر سلیقه آژانسهای هواپیمایی از یک میلیون و 600 تا 2 میلیون و 100 هزار تومان نیز فروخته میشود البته ساعت و نزدیکی بازه زمانی به روز اربعین از عوامل تأثیرگذار در تعیین قیمت بلیت است.
** جلوگیری از بازارسیاه با اعلام قیمت مصوب
رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی در گفتگو با خبرنگار
راه و شهرسازی اظهار داشت: به منظور جلوگیری از ایجاد بازار سیاه نرخ مصوبی را تعیین کرده که به سبب آن مشکلی برای زائرین اربعین پیش نیاید.
وی در خصوص اینکه چه برخوردی با سودجویان صورت میگیرد، پاسخ داد: دفتر نظارت سازمان هواپیمایی کشور با توجه به مستندات و مدارکی که دریافت می کند و بر حسب نوع تخلف برخورد لازم را با متخلفین انجام میدهد.
سامانی دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی نیز در گفتگو با خبرنگار ما گفت:برای جلوگیری از سوءاستفاده واسطهها در این ایام تمهیداتی در نظر گرفته شده است از جمله آنکه شرکتهای فروش، دفاتری را تعیبن خواهند کرد که اسامی و آدرس آنها در سایت سازمان هواپیمایی کشور و انجمن شرکتهای هواپیمایی قرار گرفته است که بر اساس آن بلیتها را به قیمت مصوب عرضه خواهند کرد.
** تنها راه جلوگیری از آشفتگی، نظارت است
مجید کیان پور عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار
راه و شهرسازی گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص اینکه چرا هر سال نابسامانیهایی در بازار خرید و فروش بلیت اربعین وجود دارد، اعلام کرد :تنها راه جلوگیری از آشفتگی نظارت کافی و تصمیم گیری به موقع است که میتواند بیش از 80 درصد مشکلات را حل کند .
وی با اذعان به اینکه نیمی از شهروندان ما برای بار اول به سفر عتبات مشرف می شوند، گفت: باید سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور و شرکتهای هواپیمایی یک کارگروه مناسب برای برخورد با آژانسهای هواپیمایی متخلف تشکیل دهند که موجب رفع دغدغه خاطر و نگرانی زائرین حسینی شود و خاطره خوشی را برایشان به یادگار بگذارد.
انتهای پیام/
ولی خب باید از دفاتر معتبر که کارشون تور و بلیط کربلا هست اقدام کنید نه هر آژانسی
چارتر کننده با ایرلاین یک سال قرار داد میبنده 10ماه سال ضرر میده فقط به امید محرم و اربعین شما هایی که اینقدر تیتر میزنین چرا نمیگین همون روز 25نجف به تهران قیمتش 20هزار تومنه چرا اینارو نمیگین؟