وی نوشت:
"برآوردهای فائو نشان میدهد هر روز به ازای هر نفر ۱۳۴ کیلو کالری غذا در ایران به هدر میرود. همچنین گزارشهای غیررسمی حاکیست از هر ۱۰۰ میلیون تن محصول کشاورزی تولیدی در کشور ۳۵ میلیون تن در سال دور ریخته میشود. رقمی که معادل غذای میلیون ها انسان است. در عین حال، وقتی ما غذایی را به هدر می دهیم یا دور می ریزیم، فقط خود آن غذا نیست که دور ریخته می شود، بلکه می بایست صدها لیتر آبی که برای کشت و پخت آن غذا صرف شده، انرژی که تا رسیدن آن به سفره ما مصرف شده و آسیب هایی که دفن زباله های این غذا به محیط زیست ما وارد می کند را به حساب بیاوریم.یعنی وقتی غذایی هدر می رود، فقط در مقابل چهره گرسنه و فقیر میلیون ها انسان، مسئول نیستیم.بلکه در قبال رودها و تالاب های آب شیرین، خاکی که فرسایش می یابد، انرژی که مصرف می شود، کره زمینی که تحت تاثیر گازهای گلخانه ای هر روز گرم تر شده و شاهد خشکسالی های بیشتر است و زباله هایی که طبیعت و سلامت ما را از بین می برد، مسئولیم. بنابراین از هموطنان دعوت می کنم تا با تغییر در عادات روزانه خود، به کمپین ملی جلوگیری از اسراف غذا بپیوندند."