![رشد چشمگیر شاخص توسعه انسانی ایران پس از انقلاب](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20323900_555.jpg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان،رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در برنامهای سرزده و بدون اعلام قبلی در واحد بم حضور یافته و از این واحد دانشگاهی بازدید کرد.
بابک آلطه در این بازدید که با هدف بازدیدهای میدانی و بررسی مسائل و مشکلات واحدها و مراکز آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان و نظارت و ارزیابی عملکرد آنها انجام شد، از نزدیک در روند آخرین اقدامات انجام شده در حوزههای مختلف این واحد دانشگاهی قرار گرفت.
دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان هدف از انجام این بازدیدها را بررسی مسائل و مشکلات واحدها در استان کرمان و بالا بردن سطح کیفی و کمی آموزش و ارتقای جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک برند علمی در کشور عنوان کرد.
وی در نشست صمیمانه با رئیس و اعضای هیات رئیسه واحد بم با قدردانی از اقدامات انجام شده در این واحد، یکی از دغدغههای کنونی دانشگاه را کاهش جذب دانشجو دانست و تصریح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی وارد مرحله جدیدی از فعالیتهای خود شده است که در کنار فعالیتهای آموزشی و تربیت نیروهای متخصص نیاز به فعالیتهای اقتصادی و درآمدزایی با استفاده از پتانسیلهای دانشگاهی اعم از آزمایشگاهها، کارگاهها و تخصص اعضای هیات علمی دارد که در این میان باید با تکیه بر اقتصاد دانشبنیان، فعالیتهای دانشمحور و صرفهجویی و مدیریت هزینهها اقدام کند.
رئیس واحد کرمان سیاست دکتر میرزاده درحرکت به سمت کاهش وابستگی به شهریه در قالب اقتصاد دانشبنیان را آیندهنگری برای اعتبار بخشی به اقتصاد دانشگاه دانست و افزود: دانشجویان با افزایش مهارتهای علمی خود و تولید ثروت از علم، میتواند همگام با دانشگاه حرکت کرده و علاوه بر افزایش سطح علمی، ازمحصولها و تولیدهای علم خود درآمد داشته باشند.
رئیس کمیسون دائمی هیات امنای استان کرمان با توجه به شهرت جهانی خرمای بم، خاطرنشان کرد: شهرستان بم دارای پتانسیلهای اقتصادی فراوانی است و واحد بم نیز باید با برنامهریزیهای متمرکز و منظم از این پتانسیلها استفاده کند.
دکتر حمید سرحدی ،رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بم با بیان اینکه واحد بم از پارسال برنامهریزی و اقدام برای درآمدزایی و کاهش وابستگی به شهریه را آغاز کرده است گفت: کاشت خرما و توسعه نخلستان، کاهش هزینههای اداری، اخذ مجوز طرح اقتصاد و سرمایهگذاری تولید نئوپان از سرشاخههای درخت خرما و انجام اقدامات اولیه برای راهاندازی کارخانه با مشارکت بخش خصوصی از جمله این موارد است.
انتهای پیام/ی