به گزارش
خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ احمدی رئیس شورای عتف در حاشیه چهارمین همایش پیشرفت توسعه علمی کشور در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه دانشگاه نقش اصلی در حل مسائل و مشکلات کشور دارد، اظهار داشت: با ارزیابی نظام هماهنگ آموزشی و با ایجاد زیر ساختهای لازم در این زمینه اقدامات لازم را انجام دادهایم و چنانچه بخواهیم دانشگاههایمان کارآفرین باشند باید ارتباط با صنعت را برای مراکز آموزش عالی کشور فراهم کنیم.
وی بیان کرد: ما باید امکانات آزمایشگاههای دانشگاهها را تقویت کنیم که با سرمایه گذاری و توسعه مراکز نوآوری و رشد و ایجاد شرکتهای دانش بنیان مقدمه کارآفرینی دانشگاههای کشور انجام و زمینه ارتباط تحصیلات تکمیلی با صنعت فراهم میشود.
وی یادآور شد: ارزش افزوده سرمایه گذاری چیزی در حدود 110 میلیارد تومان برای کارهای علمی و فناوری در سالهای گذشته صورت گرفته که گردش مالی حوزه علم و فناوری در حدود 1800 میلیارد تومان یعنی بیش از 12 برابر ارزش افزوده بوده است.
احمدی ادامه داد: این سرمایه گذاری موضوع اشتغال و نشاط شده و در حال حاضر در وزارت علوم به دنبال این هستیم با توسعه مراکز رشد و. تحصیلات تکمیلی و ایجاد ارتباط با مراکز صنعتی و تغییر محتوای آموزشی بتوانیم فضای مناسب برای کسب و کار ایجاد کنیم
رئیس شورای عتف عنوان کرد: در حال حاضر باید توانایی دانشگاه را با کشش به سمت صنعت هماهنگ کنیم و فضای دانشگاه باید در این زمینه تقویت شود.
احمدی با بیان اینکه وضعیت نسبت به سال گذشته بهتر است افزود: ما تا نقطه مطلوب فاصله زیادی داشته و انتظار این است که سفارشات مشتقی و زیادی به شرکتهای دانش بنیان داشته باشیم.
وی ادامه داد: شرکتهای دانش بنیان در حال حاضر از توسعه خوبی برخوردار بود و در پارکهای علم و فناوری در حدود شش هزار 400 شرکت دانش بنیان مشغول فعالیت بوده که تعداد قابل توجهی از آنها در سطح قابل قبولی از علم و فناوری قرار دارند.
وی ادامه داد: اگر شرکتهای دانش بنیان سفارشات خوبی داشته باشند دیگر نگران برگشت صنایع وادامه فعالیتهای خود نبوده گه در اینصورت میتوانند به دنبال بازارهای هدف در سطح منطقه و دنیا باشند.
احمدی گفت: ورورد به صحنه بین الملل منوط به این مسئله که صنعت سفارش متناسب با پژوهش و امکانات شرکتهای دانش بنیان ایجاد کند.
انتهای پیام/