سیدحسن قاضیزاده هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت و گو با خبرنگار
حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به سوالی مبنی بر رضایتمندیاش از میزان نمک نان و پنیر گفت: از این وضعیت راضی نیستم ولی از همکاری صنایع برای کاهش میزان نمک رضایت دارم، طبق مصوبه شورای عالی امنیت و سلامت غذایی باید میزان نمک مواد غذایی از جمله نان و پنیر 10 درصد کاهش پیدا کند که رسیدن به این هدف نیازمند یک دوره 10 ساله است.
وی ادامه داد: باید قبول کنیم که ذائقه مردم را یک دفعه نمیتوانیم تغییر دهیم چرا که کاهش میزان قند و نمک توسط صنایع با استقبال کم مردم روبرو میشود و آنها دچار زیان مالی میشوند.
وزیر بهداشت افزود: امیدواریم که صنایع در این بازار رقابتی به دنبال افزایش سلامتی تولیدات خود باشد، زیرا این موادغذایی سر سفره خود آنها هم میرود.
انتهای پیام/