وی همچنین به تشریح اهمیت کار گروهی در اجرای طرح های مطالعاتی و پژوهشی اشاره و خاطرنشان کرد: طرح های پژوهشی می بایست نیازهای دستگاه و چشم انداز آتی سازمان را با هدف ارتقاء بهره وری خدمات ارائه شده برای مردم مورد مطالعه و کنکاش قرار داده و راهکارهای لازم برای اصلاح شرایط موجود را ارائه بنماید .
رئیس مرکز برنامه ریزی، نوسازی و توسعه فناوری اطلاعات استانداری نیز در این جلسه گزارشی از روند مکاتبات و بررسی های انجام گرفته و تهیه وتنظیم لیست عناوین اولویت های پژوهشی ارسالی از دفاتر استانداری و فرمانداری های تابعه ارائه کرد.
رسول مقابلی در ادامه با اشاره به ماده 26 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 95 اظهار کرد: دستگاههای اجرایی می بایست تا سه درصد اعتبارات هزینه ای خود را در قالب قراردادهای پژوهشی با مبادله موافقتنامه به امر پژوهش اختصاص داده و این اعتبارات با هدف ارتقاء و رشد بهره وری در دستگاه ها باشد .
وی در ادامه گفت: از مجموع طرح های پژوهشی واصله ، طرح هایی که با شاخص های ابلاغی که همان قرار داشتن در چهارچوب سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و در راستای نقشه جامع علمی کشور و همچنین مرتبط با شرح وظایف تخصصی دفاتر استانداری و فرمانداری ها بوده و قابلیت کاربردی در سازمان را داشته باشند ، در اولویت انتخاب قرار می گیرند .