به گزارش گروه استان های
باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد؛ حسن مسافری افزود: سطح زیر کشت زعفران در شهرستان باخرز سه هزار و 500 هکتار است که از هر هکتار پنج کیلو سرگل زعفران به دست می آید.
وی گفت: این شهرستان به عنوان یکی از قطب های کشاورزی خراسان رضوی در تولید زعفران سهم 9درصدی استان و 6درصدی کشور را دارد.
وی نبود صنایع فراوری و بسته بندی این محصول را از مهمترین مشکلات زعفرانکاران باخرز عنوان کرد و افزود: همه ساله با شروع فصل برداشت به علت نبود صنایع تبدیلی و فراوری، زعفرانکاران منطقه مجبورند دسترنج خود را به قیمت کمتر به دلالان بفروشند یا گل زعفران را برای جدا کردن سر گل به شهرستان های همجوار بفرستند که این امر از سود کشاورزان می کاهد.
مدیر جهاد کشاورزی باخرز افزود: 100 درصد مزارع زعفران این شهرستان ارگانیک بوده و حدود پنج هزار بهره بردار در این زمینه فعال هستند.
انتهای پیام// م.م