دانشمندان آمریکایی به این نتیجه دست یافته اند که نباید گوجه را در یخچال نگه داشت.

به گزارش خبرنگار باشگاه شبانه باشگاه خبرنگاران جوان، دانشمندان آمریکایی با تحقیقات جدیدی که روی سبزیجات انجام داده‌اند ادعا کرده‌اند که نگه داشتن گوجه در یخچال باعث ازبین رفتن مزه آن می‌شود.

این دانشمندان گفتند که گوجه‌هایی که در سرما نگه‌داری می‌شوند ممکن است قرمز و آبدار به نظر برسند اما این نوع گوجه‌ها طعم خاصی ندارند.

دانشمندان آمریکایی اعلام کرده‌اند که هر دمای سرد پایین تر از 12 درجه سانتی گراد به آنزیم‌های مزه گوجه آسیب می‌رسانند و باعث می‌شوند که آن‌ها هنگام مصرف بی‌مزه باشند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۲۷ مهر ۱۳۹۵
من عاشق گوجه فرنگی هستم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۶ ۲۷ مهر ۱۳۹۵
به به چه گوجه ی خوشمزه ای
آخرین اخبار