وی با بیان اینکه تنها استانی هستیم که با مدیریت از تهران بودجهای دریافت نمیکنیم، گفت: در این راه همه خالصانه و با نیت نجات هموطن وارد عمل شدند.
نصرتی به تشریح فعالیتهای ستاد مبارزه با مواد مخدر در سال گذشته پرداخت و گفت: به شکر پروردگار در مقابله با عرضه و درگیری مسلحانه هیچ موردی نبوده و شهیدی نیز وجود نداشت.
وی ادامه داد: عملیات پلیسی نسبت به سالهای گذشته 21 درصد افزایش یافته و گروههای متلاشی شده نیز 28 درصد رشد داشته است.
دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر استان به فعالیتهای بخش توسعه و مشارکت مردمی و سازمان مردم نهاد اشاره کرد و افزود: سال گذشته سه کارگاه فعال داشتیم که امسال به 11 کارگاه رسیده است.
نصرتی با بیان اینکه در سالهای گذشته 60 نفر در کارگاهها کار میکردند، ادامه داد: امروز 400 نفر مشغول به کار هستند که 300 نفر نیز آموزش دیده و در کنار خانواده در منازل مشغول کار هستند.
وی به مباحث عمرانی مرکز در خصوص مرکز نگهداری، درمان و کاهش آسیب معتادان(ماده 16) اشاره کرد و گفت: این مرکز در زمینی به متراژ 4 هکتار است که اهم فعالیتهای فرهنگی مذهبی آموزشی علاوه بر درمان صورت میگیرد.
نصرتی به تشریح بخشهای مختلف این مرکز پرداخت و گفت: انجمن NA، مراسمهای مذهبی عزاداری مشاوره با روحانی و اشتغال در بخش قطعهسازی، خیاطی و تولید مصنوعات فلزی و خودرویی امکان شغل فراهم شده است.
دبیر ستاد شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر به بیان عملکرد 6 ماهه پرداخت و افزود: 11 هزار و 149 نفر قاچاقچی و توزیع کننده مواد مخدر دستگیر شده و همچنین 15 باند قاچاق تهیه و توزیع منهدم شدند.
نصرتی به بیان مشکلات موجود در مرکز را چنین بیان کرد: میانگین 400 نفر بیمار در اینجا وجود دارد که با کمبود پزشک و روانپزشک مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه توان تهیه داروهای بیماران را نداریم، گفت: برخی از این افراد دارای بیماریهایی از قبیل هپاتیت و ایدز هستند که در مرکز دیگر نگهداری میشوند ولی با کمبود آمبولانس و دندانپزشکی مواجه هستیم.
نصرتی خاطرنشان کرد: مشکلات برق، آب و فاضلاب باعث پدیداری مشکلات فراوان در این مرکز شده است.
وی با بیان اینکه آینده این مرکز بسیار روشن است و روزی به صورت مستقل بر روی پای خود خواهد ایستاد، ادامه داد: برای رسیدن به این امر نیاز به همدلی و همیاری سایر دستگاهها است.
انتهای پیام/ش