کارشناسان معتقدند که یکی از ضعف های اساسی بخش کشاورزی سنتی بودن آن است و این مشکل با تبادل تکنولوژی و دانش با شرکت های دانش بنیان داخلی و خارجی حل می شود.

اسکندر زند رئیس سازمان تحقیقات،آموزش و ترویج کشاورزی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان بازوی کمکی توسعه تکنولوژی و فناوری محسوب می شوند، اظهار داشت:حضور فعال شرکتهای دانش بنیان در عرصه کشاورزی از جمله مهم ترین اولویت های این بخش به شمار می رود.

وی تصریح کرد:تعداد شرکت های دانش بنیان فعال در بخش کشاورزی 350 واحد است و  براساس برنامه ریزی های صورت گرفته این میزان به یک هزار واحد می رسد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد:در همین خصوص تفاهم نامه ای با وزارت علوم برای توسعه مراکز رشد به امضا رسیده و قرار است پارک علم و فناوری ویژه کشاورزی ایجاد شود.

وی گفت: شرکت های دانش بنیان در بحث امنیت غذایی نیز نقش موثری می توانند، ایفا کنند.

 ضرورت عبور از کشاورزی سنتی و بهره گیری از شرکت های دانش بنیان

سید راضی نوری عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی درگفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص لزوم بهره گیری از شرکت های دانش بنیان در بخش کشاورزی گفت: به کارگیری نخبگان و دانش آموختگان کشور در همه زمینه ها به ویژه در مسائل اقتصادی،صنعت و کشاورزی ، رونق و شکوفایی را به دنبال دارد.

وی در ادامه افزود: با توجه به لزوم اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی وحرکت در جهت استقلال و خودکفایی، استفاده ازدانش و توانمندی شرکت های دانش بنیان داخلی ضروری است.  

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به ظرفیت ها و توانایی بالای شرکت های دانش بنیان اظهار داشت: در بخش نوآوری و اختراعات در حوزه کشاورزی پیشرفت های قابل توجهی حاصل شده وباید شرکت های دانش بنیان را  شریک مسائل بخش کشاورزی کرد.

وی در پایان سنتی بودن کشاورزی  را از ضعف های اساسی  این حوزه خواند و گفت:این نقیصه با تبادل تکنولوژی و دانش با شرکت های دانش بنیان داخلی و خارجی حل می شود.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار