مسوول روابط عمومی اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شهرستان کاشان
در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، گفت: این کارگاه
آموزشی به منظور ارتقای سطح علمی کارمندان دستگاه های دولتی شهرستان در
خصوص تغذیه سالم و روشهای سالم زیستن با توجه به نوع تغذیه و چگونگی توسعه
روشهای تغدیه سالم بین خانوادههای ایرانی با مشارکت بخش خصوصی برگزارشد.
مرتضی احمدی نجات،با اشاره به تاکید آیات قرآن به مواد تشکیل دهنده غذا و
ترکیب تغذیه افزود: این کارگاه با سخنرانی دکتر رسول حیدری به عنوان یکی از
فعالین و مبلغین حوزه غذا و سلامت برگزارشد.
وی، احادیث پیامبر(ص) روایات ائمه اطهار ( ع) و فقه و دستورات اسلامی در
مورد اهمیت تغذیه سالم و حلال را تاکیدکرد وگفت:لزوم تشکیل این کارگاه
باتوجه به اینکه تغذیه نامناسب در دنیای امروز به عنوان یکی از تهدیدات
اصلی سلامت تلقی می شود برگزارشد.
به گفته وی،روز جهانی غذا مقارن شانزدهم اکتبر است که باتوجه به تاسیس
سازمان فائو در سال ۱۹۴۵ نامگذاری شده و در سراسر جهان گرامی داشته میشود.
انتهای پیام/م