به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر مخابرات شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در حاشیه بهره برداری از این طرح ، امکانات و ضریب بالای امنیتی را از مزیتهای شبکه داخلی صنعت نفت دانست.
علیرضا مقدم گفت:بروزرسانی و استفاده از جدیدترین امکانات ارتباطی بین مراکز انتقال نفت و ایجاد امکان استفاده از مزایای IP BASE از اهداف راه اندازی این طرح بیان کرد و افزود: در حال حاضر ارتباط بین مراکز انتقال نفت بصورت رادیو دیجیتال است که با فراهم شدن امکانات لازم بستر انتقال بر روی فیبر نوری با ظرفیت نامحدود نیز مهیا خواهد شد.
وی گفت: بستر ایجاد شده یک VAN مستقل بوده و بدلیل نیاز به امنیت بالا به هیچ شبکه جهانی متصل نبوده و تمام ارتباطات ما که به نوعی به اینترنت نیازمند است از طریق TDM برقرار خواهد شد.
رئیس نگهداری و تعمیرات انتقال و دیتا مخابرات منطقه اصفهان نیزگفت:تاکنون ارتباطات مخابراتی منطقه بصورت آنالوگ برقرار می شد که با استفاده از سرویسهای جدید مخابراتی از این پس این ارتباط بصورت دیجیتال خواهد بود.
علی اکبر صمدانیان به تجهیرات نصب شده برای برقراری این ارتباط اشاره کرد و افزود: در تمامی ایستگاههای مارون تا اصفهان اعم از مراکز انتقال نفت و ایستگاههای مخابراتی (ریپیترها)،اتاق های رادیو جدید ساخته شد و پس از آن تجهیزات اعم از سیستم باتری، شارژرها و کنترل دیزل ژنراتورها به صورت PLC و رادیوهای دیجیتال، ماکس دیجیتال و دیشهای مخابراتی نصب و راه اندازی شد .
وی بیان کرد: در همین راستا یک ایستگاه مخابراتی جدید در زفره اصفهان به بهره برداری رسید که با بهره برداری از آن امکان ارتباط رادیویی منطقه جنوب شرق با تهران نیز برقرار شد.
رئیس نگهداری و تعمیرات انتقال و دیتا مخابرات منطقه اصفهان تصریح کرد : ارتباطات شبکه دیتا و مراکز تلفنIP جهت راه اندازی سیستم برید،IPCMMS
،SCADA
،File
shaiping،ویدئو کنفرانس، پزشکی
از راه دور، حضور و غیاب آنلاین و موبیلفون
دیجیتال از ویژگیهای این طرح است.
انتهای پیام/م