به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ منوچهر حبیبی افزود : از این تعداد، 81 درصد بصورت یارانه ای و دولتی و 19 درصد نیز به صورت آزادپز است.
وی
، مهمترین موضوع در بحث نان را ، کیفیت ، زمان پخت و پراکندگی نانوایی ها
در سطح شهرهای استان بیان کرد و گفت : به همین منظور سامانه GIS بمنظور
سهولت در صدور مجوز نانوایی ها براساس جمعیت و منطقه جغرافیایی طراحی شده
است .
سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری
ادامه داد : با توجه به سیاست های دولت در زمینه واگذاری امور به مردم ،
در صدور مجوز برای نانوایی های آزادپز هیچ محدودیتی وجود ندارد.
انتهای پیام/