سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گفت : هزار و 650 واحد نانوایی با مصرف ماهیانه هفت هزار و 700 تن آرد در استان فعالیت می کنند.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، از قزوین ؛ منوچهر حبیبی افزود : از این تعداد، 81 درصد بصورت یارانه ای و دولتی  و 19 درصد نیز به صورت آزادپز است.

وی ، مهمترین موضوع در بحث نان را ، کیفیت ، زمان پخت  و پراکندگی نانوایی ها در سطح شهرهای استان  بیان کرد و گفت : به همین منظور سامانه GIS  بمنظور سهولت در صدور مجوز نانوایی ها براساس جمعیت و منطقه جغرافیایی طراحی شده است .

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری ادامه داد : با توجه به سیاست های دولت در زمینه  واگذاری امور به مردم ، در صدور مجوز برای نانوایی های آزادپز هیچ محدودیتی وجود ندارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.