سرپرست امور عشایر استان همدان گفت: تولیدات دامی عشایر استان همدان در مقایسه با پارسال 15 درصد افزایش داشته است.

افزایش 15 درصدی تولیدات دامی عشایر استان همدانبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ حسین محمدی اظهار داشت:
عشایر استان همدان با 473 هزار رأس دام در مدت اقامت خود در این استان 7 هزار تن گوشت قرمز تولید کردند.

وی افزود: عشایر در این مدت علاوه بر تولید 7 هزار تن گوشت قرمز ، 3 هزار تن شیر و 500 تن پشم و کرک هم تولید کرده‌اند.

محمدی با اشاره به اینکه عشایر 3 هزار خانواری استان همدان در 4 ایل و 24 طایفه ساماندهی شده اند، یادآور شد: از این شمار 85 درصد کوچ‌رو و  بقیه نیمه کوچ‌ هستند.

وی با بیان اینکه کوچ عشایر همدان از 15 آبان آغاز و تا اواخر این ماه ادامه دارد گفت : عشایر همدان قشلاق خود را در استان‌های کرمانشاه ، ایلام ، لرستان و خوزستان سپری خواهند کرد.

انتهای پیام/ د
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.