وی افزود : پیشبینی میشود 3 هزار و 105 تن محصول از این میزان سطح دانه گیاه سویا برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی میاندورود با اشاره به اینکه سویا یکی از مهمترین انواع روغنها بهشمار میآید، گفت : این روغن حاوی اسید لینولئیک بسیار بالایی است و به همین دلیل از آن نمیتوان برای تهیه روغن سرخ کردنی استفاده کرد.
موسوی با تأکید بر اینکه میزان پروتئین سویا دو برابر سایر دانههای روغنی است، افزود: درصد روغن این محصول از سایر دانههای روغنی رایج کمتر است و بیش از سایر دانهها به پروتئین حیوانی شباهت دارد.
مواد غذایی حاصل از سویا شامل شیر سویا، توفو، سس سویا و روغن سویا بوده و حاوی مقادیر زیادی اسید فیتیک، آلفا لینولیک اسید و ایزوفلاون است.
انتهای پیام/