حجازی گفت: برای تحقق این امر بستههای متنوعی با همکاری تمامی اصناف و اتحادیه های استان در کنار تشکل های گردشگری برای چهار فصل کردن گردشگری استان در حال آمادهسازی است که بزودی با جزئیات کامل عرضه خواهد شد.
حجازی تاکید کرد: سرمایهگذاری در آموزش و تعلیم نیروی انسانی متخصص برای افزایش ظرفیت بخش گردشگری و هتلداری در بالا بردن بهرهوری بسیار مهم و حیاتی است. این مهم نیازمند نقش فعال مدیران و رهبری نیروهاست تا اطمینان حاصل کنند که راهبردهای پیشبینی شده و اقدامات لازم برای درک و شناخت سرمایه انسانی و سرمایهگذاری روی آن اثر بخش بوده است.
وی با اشاره به موضوع استاندارکردن خدمات هتلهای استان برای رونق گردشگری در سال 2018 تصریح کرد: ارتقاء سیستم هتلداری نیازمند برنامهریزی و هدفگذاری کارآمد است. استانداردسازی و بهسازی فضاها و امکانات مراکز اقامتی بستر مناسب در جهت رشد و توسعه صنعت هتلداری و گردشگری استان را فراهم میسازد.
وی تشریح کرد: در بحث آموزش، معاونت گردشگری این اداره کل تدابیری اندیشیده تا با حضور اساتید بینالمللی کشورهای صاحب صنعت گردشگری مانند اتریش، آلمان، سوئد و ترکیه زمینه توسعه زیرساختهای گردشگری استان را موجب شود.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی افزود: آژانسها هم به عنوان فعالان گردشگری باید بتوانند در سایه همکاری با هتل ها برنامههای متنوعی برای سفر به استان و جاذبههای گردشگری طراحی و با معرفی بستههای سفر خود گردشگران را برای سفر به این استان جذب کنند.
وی نقش سرمایهگذاری را در توسعه گردشگری یک نقش حیاتی، اصلی و بنیادی دانست و گفت: صنعت هتلداری یک فعالیت اقتصادی وابسته به فرآیند سرمایه و اقتصاد بازار است و به همین دلیل توسعه گردشگری وابستگی کامل به سرمایهگذاری در این حوزه دارد.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری آذربایجانشرقی در پایان این نشست خاطرنشان کرد: به منظور ارتقا سطح کیفی مراکز خدمات گردشگری، معاونت گردشگری این اداره کل در طول سال با انجام بازدیدهای میدانی به طور نامحسوس بر حسن عملکرد در ارائه خدمات تمامی هتلها و مراکز گردشگری استان نظارت کامل و مستمر خواهد داشت.