با استفاده از سوش های پروبیوتیک در محصول سنتی ترخینه و تبدیل ان به یک غذای فراسودمند ترخینه پروبیوتیک را تولید شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ کارشناس نظارت بر مواد غذایی آشامیدنی آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو و کارشناس ارشد صنایع غذایی گفت:با استفاده از سوش های پروبیوتیک در محصول سنتی ترخینه و تبدیل ان به یک غذای فراسودمند ترخینه پروبیوتیک را تولید شد

نرگس شهباز پورگفت: این اختراع در سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به ثبت رسید و گواهینامه ثبت آن صادر گردید

وی گفت:پروبیوتیک عبارتند از ریززنده هایی که در پی مصرف خوراکی باعث بهبود خصوصیات میکروفلور طبیعی دستگاه گوارش میزبان می شودو اثرات مفید برسلامت مصرف کننده به جا می گذارندو تاثیرش بستگی به مقدار مصرف روزانه این باکتری دارد

وی افزود:کلمه ترخینه در زبان فارسی به معنای غذای آبکی است و یک غذای نیمه اماده سنتی خشک استکه ماده اولیه در تهیه نوعی سوپ سنتی در نواحی غرب کشور است و از تخمیر گندم خورد شده در دوغ حاوی ادویه های معطرو سایر گیاهان بومی تهیه می گردد

وی مهمترین جز تشکیل دهنده ترخینه را دوغ و گندم پخته شده عنوان کرد.


انتهای پیام/پ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.