به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سمنان ، علی ترابی رییس اداره امور بیابان،اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سمنان گفت: یکی از عمده ترین مسایل مناطق بیابانی فرسایش بادی و عوارض ناشی از آن می باشد که هر ساله خسارت زیادی را به تاسیسات اقتصادی و منابع زیستی وارد می کند به همین علت اجرای طرح های بیابانزدایی در این استان که از نظر مساحت سومین استان کشور است در اولویت قرار دارد.
وی افزود: سطح بیابان های استان معادل5میلیون200 هزار هکتار است،که 74/5سطح کل استان را پوشش می دهد و این اداره تاکنون توانسته است در مناطق بیابانی استان100 هزار هکتار تاغزاز دست کاشت ایجاد نماید.
ترابی اظهار داشت: با اشاره به اجرای طرح بین المللی تعمیم ترسیب کربن در ۵۲ هزار هکتار اراضی این استان این طرح توسعه روستائی را در بر خواهد داشت.
وی در ادامه گفت: این طرح به منظور توانمندسازی جوامع محلی، اشتغالزائی و ارتقای معیشت، تشکیل صندوق های خرد اعتباری با مشارکت جوامع محلی به عنوان پایلوت در جنوب شهرستان دامغان (منطقه سرکویر و کوه زر) در حال اجراست.
علی ترابی افزود: با اجرای این طرح علاوه بر توسعه روستائی شاهد مقابله با تخریب سرزمین، پدیده بیابان زائی و احیای اراضی بیابانی خواهیم بود.
انتهای پیام / ه