وی به خرید تضمینی آن به ازای هر کیلوگرم 29 هزار ریال از سوی دولت اشاره کرد و گفت: پرداخت 60 درصد یارانه بذر به بهره برداران، بیمه رایگان سطح زیرکشت این محصول و پرداخت تسهیلات به کلزا کاران از دیگر مزایای دولتی کشت این محصول به شمار می رود.
وی افزود: : 50 درصد از هزینه های خرید ماشین های کشت کلزا در قالب تسهیلات بلاعوض از سوی دولت پرداخت می شو و پیش بینی می شود استقبال از کشت این محصول روز به روز افزایش یابد.
کریمی اصل با بیان اینکه ارقام کشت شده در این شهرستان شامل دانوب و گابریلا فرانسوی است، ادامه داد: زمان شروع برداشت محصول کلزا در این شهرستان با توجه به شرایط اقلیم منطقه اوایل تیرماه است و پیش بینی می شود به ازای هر هکتار به طور میانگین 4 تن محصول کلزا برداشت شود.
مدیر جهاد کشاورزی هشترود گفت: کلزا در بین سایر دانه های روغنی از درصد روغن بالایی برخوردار است و می تواند در کاهش میزان وابستگی به خارج در زمینه روغن گیاهی موثر باشد.
وی افزود: کلزا می تواند در تناوب با زراعت گندم و جو قرار گیرد و در کنترل بیماری ها، آفات و به ویژه علف های هرز در مزرعه بسیار موثر باشد.
کریمی اصل گفت: این مدیریت با استفاده از توان علمی و فنی کارشناسان شبکه پهنه بندی اقدام به شناسایی زمین های زراعی مستعد برای کشت کلزا کرده و پس از بررسی های کارشناسی در روستاهای مراکز خدمات حومه، روستاهای ذوالبین، سلوک، نظرکهریزی و آتش بیک در مجموع 52 هکتار زیرکشت رفته است.