به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛
مدیر گروه بهداشت
محیط گفت: یکی از مشکلات و تهدیدات بهداشتی در حوزه سلامت و امنیت مواد غذایی کشتار
غیرمجاز دام و عرضه مرغ زنده در سطح و حاشیه شهر و مسیرهای بین راهی است
کرمی گفت:انجام این کار به دلیل عدم امکان کنترل های بهداشتی و نبود زیر ساخت های مناسب از جمله مکان بهداشتی ، تجهیزات و ابزار کار باعث انتقال بیماری ها و مسمویت های مرتبط با مواد غذایی می گردد.
وی گفت: از جمله دلایل روی آوردن فروشندگان به این عمل عدم اطلاع از عواقب و پیامدهای سوء بهداشتی این کار ، سودجویی بیشتر و دور زدن مقررات و بفروش رساندن دامهای مریض و مسئله دار است.
وی در خصوص سازمانهای مرتبط در برخورد با دستفروشان گفت: در برخورد با دستفروشان وعرضه کنندگان مواد غذایی ادارات مختلفی از جمله شهرداری ، دامپزشکی ، اصناف نیروی انتظامی و مرکز بهداشت استان نقش دارند.
وی همچنین از جلسه ای با حضور ادارات مذکور در معاونت بهداشتی در راستای ساماندهی این معضل خبر داد.
انتهای پیام/پ