به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
شیراز؛ به نقل از روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، مهرزاد بوستانی گفت: دسترسی سریع به اطلاعات پرونده های حقوقی و ارائه به موقع دفاعیات در مراجع قضایی از دیگر اهداف راه اندازی این بانک جامع اطلاعات حقوقی است.
وی افزود: این اطلاعات شامل اطلاعات توصیفی و مکانی پروانه های حقوقی و کیفری، وضعیت عرصه های ملی اعم از ملی و مستثنیات، نحوه اجرای مقررات آرای صادره، اسناد مالکیت ماخوذه به نام دولت، پرونده های کمیسیون های ماده واحده، هیات نظارت، واگذاری ها، معادن،جنگل و مرتع است.
بوستانی، تسریع در پاسخگویی به استعلام ها، سرعت عمل در پاسخگویی به دستگاه های نظارتی و قضایی، دقت درتصمیم گیری وجلوگیری ازهرگونه سوء استفاده احتمالی ازاراضی ملی و دولتی را از دیگر اهداف راه اندازی بانک اطلاعاتی زمین در فارس بیان کرد.
او اضافه کرد: این بانک در قالب نرم افزاری تهیه شده که قابلیت ارائه اطلاعات ریز پرونده ها را تحت شبکه داخلی دارد و می تواند همزمان آن را در اختیار بخش های مرتبط قرار دهد.
مدیرکل منابع طبیعی فارس، گفت: از طریق این سامانه بدون نیاز به مشاهده فیزیکی اصل پرونده ها، اطلاعات مورد نیاز در اختیار مسئولان و کارشناسان مربوطه قرار می گیرد.
بوستانی ادامه داد: همچنین به وسیله این سامانه، شناسنامه همه پروژه های انجام شده توسط منابع طبیعی و مراحل مختلف رسیدگی به پرونده ها قابل دسترسی است و جزییات پرونده از جمله محل و میزان اراضی ملی و مستثنیات به تفکیک پلاک و شهرستان، میزان و نحوه واگذاری ها، محل تخلف و تصرف، زمان وقوع تخلف، مساحت تصرف، مرجع رسیدگی، و سال تشکیل پرونده قابل ثبت است.
مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری فارس، با بیان اینکه فارس سومین استان در راه اندازی بانک اطلاعاتی سامانه زمین در کشور است، بیان داشت: تا کنون اطلاعات بیش از ۲ هزار و ۱۵۰ پلاک و 11 هزار و 150 رکورد در این بانک ثبت و بارگذاری شده است.
وی بیان کرد: همچنین در این پایگاه متمرکز حقوقی، اطلاعات و مشخصات مناطق دارای بحران و در خطر تخریب و تصرف ثبت می شود و با ارتقای این سامانه در آینده نزدیک علاوه بر نگهداری و قابل دسترس بودن همه اطلاعات پرونده های حقوقی، امکان رصد لحظه ای و هوشمند اطلاعات در اراضی ملی این استان نیز فراهم خواهد شد.
بوستانی تصریح کرد: با تدوین نرم افزار این سامانه در مرحله نخست اطلاعات ممیزی اراضی ملی و حدنگاری در هشت شهرستان از جمله شیراز، لارستان، مُهر، خنج، استهبان، قیر و کارزین، گراش و سروستان اجرایی و ثبت اطلاعات در این سامانه در مابقی شهرستان ها تا پایان سال 95 عملیاتی می شود.
انتهای پیام/ر