وی در ادامه بر ضرورت تشکیل خانه سمن ها بخصوص سمن های مرتبط با کودکان و تخصصی نمودن سمن ها تأکید کرد و افزود : دولت جدید رویکرد مثبتی به این موضوع وجود داشته و در برخی استان ها خانه سمن ها تشکیل شده تا به صورت تخصصی فعالیت خود را ادامه دهند.
دبیرمرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک همچنین در اين جلسه بر لزوم همكاري و هماهنگي بين تمامي دستگاههاي مرتبط با حوزه حقوق كودك تاكيد كرد و خواستار توجه همگاني به مباحث حقوقي كودكان و حمايت از آنان شد.
الوندی به پیمان نامه حقوق کودک اشاره کرد و گفت : پیماننامه حقوق کودک یک کنوانسیون بینالمللی است که حقوق مدنی، سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کودکان را بیان میکند.
وی با اشاره به اهداف سازمان های مردم نهاد ،گفت : در جوامعی که ساختار صرفا دولتی با اهداف و وظایف مشخص نتوانست به نتیجه مطلوب دست یابد سازمان های مردم نهاد شکل گرفت تا خلا های موجود را پر کند .
دبیرمرجع ملی کنوانسیون حقوق کودک در ادامه با بیان اینکه در جلسات مرتبط با سمن ها باید نوع دیدگاهها باید تغییر یابد و نباید تنها به دنبال مسائل و مشکلات مالی از منابع دولتی بود چرا که ویژگی ، ساختار و اهداف این سمن ها به مردمی بودن آنها است .
وی در ادامه به مطالعات انجام شده در خصوص سمن ها اشاره نمود و اظهار داشت : ترویج دادن موضوع مشارکت ، جهت دهی و نظم دهی به مطالبات اجتماعی و در نهایت نظارتی بودن سمن ها از مهمترین کارکردهای سمن ها است .
تاجفر مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری نیز در این جلسه گفت : سازمان های مردم نهاد در نگاه دولت یازدهم به عنوان فرصتی هستند که در پیشرفت و توسعه کشور نقش بسزایی دارند.
در این جلسه همچنین مدیران موسسات و سمن های مرتبط با کودکان به معرفی سمن ها ، اهداف ، عملکرد و برنامه های خود پرداختند .