رئیس مجلس گفت: متاسفانه آمریکا به همراه برخی از همپیمانان منطقه‌ای خود عزم لازم برای نابودی پدیده شوم تروریسم را ندارد.

آمریکا عزم لازم برای نابودی پدیده شوم تروریسم را ندارد
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پیش از ظهر امروز (یکشنبه، 11 مهرماه) با «دریک ون درمالن» رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک با رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
 
لاریجانی در ابتدای این دیدار با اشاره به مناسبات ایران و بلژیک گفت: مجلس شورای اسلامی از گسترش روابط دو کشور در تمامی زمینه های مورد علاقه به ویژه توسعه روابط اقتصادی حمایت می کند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه با انتقاد از برخورد دوگانه غرب با مسأله حقوق بشر در جهان اظهار داشت: کشورهای غربی بدون توجه به جنایات 70 ساله رژیم صهیونیستی در قبال مردم مظلوم فلسطین و یا کشتار بی رحمانه مردم یمن توسط رژیم آل سعود، برخی کشورها از جمله ایران را با بهانه های واهی و بی اساس متهم به نقض حقوق بشر می کنند که این غیرقابل قبول است.
 
لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اوضاع منطقه افزود: متاسفانه آمریکا به همراه برخی از همپیمانان منطقه ای خود با پدیده تروریسم به صورت ابزاری برخورد می کند و عزم لازم برای نابودی این پدیده شوم و خطرناک را ندارد.
 
وی همچنین گفت: اقدام برخی از کشورها برای همراهی با گروهک تروریستی جبهه النصره بر ضد داعش بسیار خطرناک است و می تواند اوضاع سوریه و سراسر منطقه را پیچیده تر کند.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: گسترش ارتباط پارلمانی میان ایران و بلژیک نقش مهمی در افزایش شناخت متقابل و توسعه همکاری های دوستانه فیمابین دارد.
 
دیرک ون درمالن رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک نیز در این دیدار گفت: قدمت یکصد و بیست و پنج ساله مناسبات دو کشور نشان دهنده علاقه مندی طرفین به حفظ و توسعه مناسبات است.
 
وی همچنین گفت: مجلس و دولت بلژیک علاقه مند به توسعه ارتباطات دو کشور در زمینه های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و پارلمانی با ایران به عنوان کشوری مهم و تاریخی در منطقه و جهان است.
 
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان بلژیک در ادامه با اشاره به اوضاع منطقه گفت: نمایندگان مجلس بلژیک با کشتار مردم بی گناه در فلسطین، سوریه، یمن و دیگر کشورهای منطقه مخالفند و همانند ایران به حل مسائل منطقه از طریق سیاسی و با گفتگو اعتقاد دارند.
 
دیرک ون درمالن در پایان این دیدار گفت: رایزنی و مشورت مستقیم دو کشور در خصوص مسائل دو جانبه و منطقه ای اهمیت فراوانی دارد و به بازگشت صلح و آرامش به منطقه کمک می کند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار