در این راستا قاسمعلی حسنی عضو اتحادیه مواد غذایی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درخصوص وضعیت قیمت کالاهای اساسی گفت:قیمت برنج ایرانی به واسطه افزایش تقاضا در ایام محرم و سود جویی برخی افراد با افزایش قیمت در بازار همراه شده است.
وی افزود: با توجه به افزایش مصرف حبوبات به سبب نذورات مردم، نرخ حبوبات نیز روند صعودی به خود گرفته است.
حسنی در خصوص گرانی چای نیز بیان کرد: افزایش نرخ دلار در بازار آزاد و سودجویی برخی دلالان افزایش قیمت چای را رقم زده و این درحالیست که نیاز دوسال کشور در انبارها موجود است.
مرغ گران نشده است
مهدی یوسف خانی رئیس اتحادیه پرنده و ماهی در گفتگو باخبرنگار
صنعت، تجارت و کشاورزی گروه
اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،گفت: از یک ماه گذشته تا کنون نرخ هر کیلو مرغ آماده به طبخ در مراکز خرده فروشی با کاهش 900 تومانی به 6 هزار و 900 تومان رسید.
به گفته وی ران مرغ با کمتر 5 هزار و 900 و ران مرغ بدون کمر 6 هزار و 900 تومان است.
یوسف خانی در خصوص پیش بینی وضعیت قیمت در ایام محرم بیان کرد: با توجه به فرارسیدن ایام تاسوعا و عاشورای حسینی و افزایش مصرف مرغ با وزن های متوسط و پایین و در مقابل کاهش مصرف خانوار پیش بینی می شود که نرخ مرغ با افزایش قیمتی مواجه نشود.
گوشت قرمز بازهم گران شد
علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در گفتگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از افزایش مجدد یک هزار تومانی گوشت گوسفندی در بازار خبر داد و گفت:با توجه به کمبود دام در میادین روند افزایش قیمت ادامه خواهد داشت.
ملکی نرخ هر کیلو دام زنده را 15 هزار تومان اعلام کرد و افزود: با افزایش هر کیلو دام زنده قیمت گوشت گوسفندی دوبرابر افزایش می یابد.
ثبات قیمت سبزی در بازار
وی افزود: در حال حاضر نرخ سبزی خوردن از هزار تا هزار و 500 و سبزی جور( پلو، آش، کوکو) از 600 تا هزار و 200 تومان است.
مهاجران در خصوص وضعیت بازار سبزی و صیفی در روزهای آتی بیان کرد: با توجه به فراوانی تولید هیچ گونه افزایش قیمتی در روزهای آتی نخواهیم داشت.
انتهای پیام/