چگونه مردی را به اتاق بیضی‌شکل بفرستیم که ادعا می‌کند مخالف جنگ عراق بوده چون این مسئله را به طور خصوصی به یکی از دوستانش در شبکه تلویزيونی فاکس گفته، درحالی‌که او با شروع جنگ به طور علنی از آن حمایت کرده بود؟

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مقاله ای از توماس فریدمن در نیویورک تایمز منتشر شده که به شرح زیر است:

واکنش من به مناظره «دونالد ترامپ» و «هیلاری کلینتون»، دو نامزد اصلي انتخابات رياست‌جمهوري آمريكا، را می‌توان در یک کلمه خلاصه کرد: «چطور؟» آخر چطور امکان دارد مردی را به دفتر بیضی‌شکل ریاست‌جمهوری در کاخ سفید بفرستیم که فکر می‌کند ناتو فروشگاهی است که مستأجران آن اجاره کافی به آمریکای صاحب‌خانه نمی‌پردازند؟ ناتو یک فروشگاه نیست؛ بلکه اتحاد استراتژیکی است که پیروز جنگ سرد شد و باعث می‌شود اروپا به‌عنوان شریک تجاری شرکت‌های آمریکایی در شرایط باثبات باقی بماند. ناتو جایی است که با قراردادن اروپا زیر چتر هسته‌ای آمریکا از اینکه هر کشور اروپایی، به طور ویژه آلمان برای مقابله با روسیه به‌دنبال سلاح هسته‌ای برود جلوگیری می‌کند.
 
آخر چطور می‌شود مردی را که هنوز به اندازه کافی درباره روش‌های کلیدی برای پایان‌دادن به پاسخی دودقیقه‌ای بدون توسل به عصبانیت، چيزي نمی‌داند به کاخ سفید بفرستیم؟ چطور مردی را در دفتر ریاست‌جمهوری ببينيم که می‌گوید تعداد زیاد حملات سایبری که هرکدام از مقام‌های اطلاعاتی آمریکا بدون هیچ شک‌وشبهه‌ای می‌گویند از طرف روسیه بوده است، ممکن است از طرف این کشور نبوده و شاید از طرف فردی  ١٨٠ کیلویی باشد که روی تختش نشسته است؟ چطور مردی را به کاخ سفید بفرستیم که ادعا دارد تلاش می‌کند هیچ مالیات فدرالی پرداخت نکند؛ درحالی‌که شکایت می‌کند که فرودگاه‌ها و جاده‌ها در حال خراب‌شدن هستند و پول کافی برای بازماندگان جنگ وجود ندارد؟
 
چگونه مردی را به اتاق بیضی‌شکل بفرستیم که ادعا می‌کند مخالف جنگ عراق بوده چون این مسئله را به طور خصوصی به یکی از دوستانش در شبکه تلویزيونی فاکس گفته، درحالی‌که او با شروع جنگ به طور علنی از آن حمایت کرده بود. حال ترامپ سعی می‌کند درستی ادعای خود در مناظره را با گفتن این جمله اثبات كند که او از جنگ به‌عنوان یک شهروند دفاع کرده، اما کلینتون به‌عنوان یک سناتور وقتی که به اطلاعات محرمانه دسترسی داشته و شغلش اتخاذ تصمیم درست بوده، به آن رأی داده است.چطور کسی را به دفتر ریاست‌جمهوری بفرستیم که می‌گوید ما نباید به عراق می‌رفتیم، اما وقتی رفتیم باید نفت را می‌گرفتیم چراکه در آن صورت داعش نمی‌توانست شکل بگیرد چراکه نفت منبع اصلی درآمدی آنهاست.
 
چطور کسی را به اتاق بیضی‌شکل کاخ سفید بفرستیم که مدیر کمپین انتخاباتی‌اش بعد از مناظره مجبور است به هر برنامه تلویزیونی‌ای که می‌تواند برود تا دروغ‌های رئیس خود را رفع‌ورجوع کند. من آن‌چنان علاقه‌مند به نظرات قدیمی، لیبرال و تمرکزگرایانه کلینتون نیستم، اما او عاقل و مسئول است. کلینتون تکلیف خود را به‌خوبی انجام می‌دهد و می‌تواند در این شغل رشد کند و حتی قادر است همان‌طوری که در زمان سناتوری‌اش این کار را انجام می‌داد با جمهوری‌خواهان همکاری کند.
 
ترامپ قول تغییر می‌دهد، اما وقتی کسی بخواهد سردمدار این تغییر باشد، چگونه فکر می‌کند مردمی که مالیات پرداخت می‌کنند احمق هستند و فکر می‌کند او می‌تواند بدون آمادگی در برنامه‌اي در برابر صدمیلیون نفر حاضر شده و درباره مسائل مهم به سخنرانی بپردازد؛ این تغییری است که مردم آمریکا نمی‌توانند بهای آن را بپردازند. رأی‌دادن به چنین فردی دیوانگی است.

منبع: روزنامه شرق
انتهای پیام/
برچسب ها: ترامپ ، انتخابات ، دروغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.