وی افزود : حجم تهدیدهای ناشی از اعتیاد، مواد مخدر و روانگردانها همه اقشار جامعه را مورد تهاجم قرار داده و مهمترین نسلی که امروز در مقابل این آسیبها قرار گرفته نوجوانان و جوانان کشور هستند.
صرامی در ادامه به اجرای طرح توانمندسازی نوجوانان، والدین، معلمان و مدیران دوره دوم متوسطه در 12استان کشور اشاره کردو افزود : این دورهها تاکنون در چهار استان قم، قزوین، مرکزی و لرستان برگزار شده و تا ماه آینده 8 استان از جمله آذربایجانغربی، خراسانجنوبی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، تهران، گلستان، کرمان و هرمزگان زیر چتر این آموزشها میروند.
مشاور دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور در ادامه گفت: والدین باید با جدیت در این کارگاهها شرکت کنند و مدیران نیز باید با همکاری جدی نسبت به عملیاتیکردن این طرح ورود کنند و مشاوران باید در کلاسهای درس نسبت به انتقال این مطالب مبادرت ورزند.
حمیدرضا صرامی تاکید کرد: هدف اختصاصی این طرح کاهش اعتیاد است و از اهداف دیگر این طرح این است که بتوانیم دانش و نگرش دانشآموزان را نسبت به اعتیاد اصلاح کنیم.
وی در رابطه با وضعیت کلی استان لرستان در زمینه اعتیاد عنوان کرد: وضعیت استان با توجه به تلاش های صورت گرفته بهتر شده و چارچوب فعالیتها نشان میدهد وضعیت مهار اعتیاد با هوشمندی مدیران استان بهتر شده و در سطح مدارس نیز برحسب تحقیقات علمی نسبت به سایر استانها از میانگین متوسط کشور وضعیت بهتری را به خود اختصاص داده است.
در ادامه این همایش معاونین تربیت بدنی و سلامت و توسعه مدیریت و پشتیبانی آموزش و پرورش لرستان در سخنانی به آموزش 28هزار فرهنگی لرستانی و 157هزار از دانش آموزان ، دبیران و والدین در سال جاری اشاره کرده و بر اهتمام دستگاه تعلیم و تربیت برای پیشگیری ازآسیب های اجتماعی تاکید کردند .
انتهای پیام/ف