لاهوتی از جایگزینی قیمت تضمینی به جای خرید تضمینی خبر داد و افزود: در سال گذشته 14 هزار تن ذرت تولیدی کشاورزان استان خریداری شد.
وی با بیان اینکه امسال نیز عزم این شرکت برای خرید محصول ذرت کشاورزان جزم است، ادامه داد: در فضای انباری مشکل جدی داریم که نیازمند همکاری سازمان جهاد کشاورزی برای رفع این مشکل هستیم.
لاهوتی ظرفیت فعلی انبارهای این شرکت را کمتر از چهار هزار تن اعلام کرد و گفت: پیش بینی میشود، امسال حدود 20 هزار تن ذرت در کهگیلویه و بویراحمد تولید شود که اگر بخواهیم عمده آن را خریداری کنیم، حداقل به فضای انباری 6 هزار تنی نیاز داریم.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز در این نشست، سیاست قیمت تضمینی محصولات را شیوه کشورهای پیشرفته جهان دانست و گفت: این شیوه به علت علمی بودن و حساسیت بالای آن نیازمند برنامهریزی و حرکت همگام با کشاورز از مزرعه تا فروش است.
جعفر گوهرگانی افزود: همه فضای انباری لازم به ذخیره محصول ذرت اختصاص مییابد تا در این زمینه مشکلی نداشته باشیم.
ابوالحسن صداقتکیش قائم مقام سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت: امروز حاصل دسترنج کشاورزان و تلاش همکاران بخش کشاورزی در محصول ذرت به ثمر مینشیند و بنابراین هیچ کوتاهی و سهلانگاری در این زمینه پذیرفتنی نیست.
وی افزود: لازم است از هماکنون در سطح ملی پیگیر پرداخت مابهالتفاوت قیمت فروش این محصول در بورس باشیم.
صداقتکیش ادامه داد: از آنجا که کشاورزان بلافاصله به کشت گندم و جو مشغول میشوند، میبایست نقدینگی لازم را داشته باشند.
انتهای پیام/ش