تایید ارگانیک بودن محصولات کشاورزی در روند سه تا چهار ساله صورت می گیرد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبر نگاران جوان از زنجان ؛ معاون سازمان ملی استاندارد ایران در زنجان گفت: در فرایند تولید محصول ارگانیک، استفاده نکردن از کود شیمایی و سم در همه مراحل کاشت، داشت و برداشت برای سه تا چهار سال بررسی و در صورت رعایت این استانداردها مورد تایید قرار می گیرد.

مرندی مقدم همچنین از شناسایی 250 مورد جعل علامت استاندارد در کشور خبر داد و افزود: برروی کالاهای مشمول استاندارد اجباری ،کدهای 10 رقمی درج شده است که مردم می توانند با ارسال این کد از طریق پیامک ،اطلاعات محصول را در یافت و از

حقیقی بودن نشان استاندارد آن اطمینان پیدا کنند.

انتهای پیام/ب

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.