دانشمندان در جدیدترین تحقیقات خود دریافتند خوردن شکلات‌های تخته‌ای مشکلات فراوانی را برای بدن ایجاد می‌کند.

به گزارش خبرنگار کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ اگر با دیدن تابلوهای تبلیغاتی شکلات‌های تخته‌ای یا شکلات‌بارها قلبتان به تپش می افتد و دلتان می خواهد تمامی شکلات بستی های این فروشگاه های تازه تاسیس را بخورید، باید عواقب مرگبار آن را به جان بخرید.

سازندگان صنعتی شکلات در سراسر جهان برای فروش بیشتر، سود و منفعت بالای سازمان های خود بعضاً سلامت انسان ها را نادیده گرفته و از مواد مضری چون کره کاکائو، شیر، شربت ذرت، طعم دهنده های مصنوعی، تخم مرغ، روغن سویا و لاکتوز در محصولاتشان استفاده می کنند که ترکیب آنها می تواند باعث بالا رفتن فشار و چربی خون، ابتلا به دیابت، چاقی، اعتیاد به مصرف مواد غذایی چرب و شیرین، بروز آلرژی در افراد مستعد، آکنه و ضایعات پوستی، خرابی دندان ها و بسیاری از مشکلات سلامتی دیگر شود.

در اکثر فروشگاه های دارای انواع بستی، ژله، خامه و نان های شیرین، این محصولات به استادانه ترین شکل ممکن تزیین می شوند و با قیمت های بالا به مشتریان فروخته می شود. محصول دیگر روغن سویای اصلاح ژنتیک شده موسوم به GMO است که محصولی مضر برای سلامت انسان ها شناخته شده و می تواند باعث ابتلا به بیماری هایی چون دیابت، کبد چرب، پوکی استخوان، انواع سرطان، ابتلا به بیماری های خود ایمنی، بروز مشکلات ناباروری در زنان و مردان و نیز افزایش کلسترول بد خون شود.

خانم ها بویژه بیشتر از آقایان باید از خوردن این نوع شکلات ها اجتناب کنند زیرا روغن سویا و لسیتین حاوی موادی است که سبب ساخت میزان بالایی هورمون استروژن در بدن می شود و پیامد آن برای خانم ها ناباروی، تمایلات احساسی کم، بروز فیبروم رحمی حتی در سنین کم باروری، ابتلا به سندروم پلی کیستیک و حتی  سرطان سینه است.

پس از این به بعد هرگاه گذرتان به یکی از این مغازه های خوش رنگ با شکلات های وسوسه کننده و فروشنده های بازاریاب افتاد، لحظه ای به خطرات تشریح شده در این مطلب بیاندیشید و از خوردن این سموم خوش طعم خودداری کنید.

منبع:FHFN

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار