به گزارش
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
آبادان؛شهیب زاده مدیر جهاد کشاورزی آبادان با اشاره به ۱۳ هزار و ۲۰۰ هکتار سطح زیر کشت اراضی این شهرستان در تولید خرما گفت: به منظور تولید محصول سالم تاکنون آموزشهای زیادی به صورت چهره به چهره توسط مروجین ارائه شده است.
ناجی شهیب زاده افزود: با بالا رفتن سطح آگاهی کشاورزان و حمایت از تولید کنندگان محصول سالم در سالهای آینده بخش زیادی از تولید خرما زیر پوشش محصول سالم میرود.
وی در توضیح محصول سالم گفت: محصول سالم، محصولی بوده که دارای حد مجاز باقی مانده آفتکش، عناصر، فلزات و سموم است.
مدیرجهاد کشاورزی آبادان از ارتقای سطح سلامت جامعه و پایین آمدن خطر ابتلا به بیماری ها از جمله سرطان به عنوان مهمترین اهداف تولید محصول سالم عنوان کرد.
شهیب زاده افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون پنج بهره بردار موفق به تولید محصول سالم شده اند و پرونده ۲ بهره بردار دیگر نیز در دست اقدام است.
وی گفت: پروژه مدیریت تلفیقی با آفات و در نهایت تولید محصول سالم از جمله پروژه های مهم این مدیریت است که توسط مروجین مراکز خدمات و ناظرین شبکه مراقبت به بهره برداران آموزش داده می شود.
شهیب زاده افزود: کارشناسان طی مرحله داشت و برداشت در زمینه مبارزه غیرشیمیایی با آفات و بیماریها گام به گام همراه نخل دار هستند.
انتهای پیام/