مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در بازرسی‌های بهداشت محیط، ۲۰ تن دانه قهوه خام و فرآوری در نجف آباد کشف و ضبط شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مهدی رفیعی اظهار داشت: در پی تحقیقات میدانی و بررسی های انجام شده توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان نجف آباد، یک باب کارگاه غیر مجاز فرآوری و بسته بندی قهوه کشف و پلمب شد.

وی بیان داشت: در پی پلمب این کارگاه، بیش از ۲۰ تن دانه قهوه خام و فرآوری شده توقیف شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان اعلام کرد: بیش از یک و نیم تن انواع مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که در طول شهریور ماه ۹۵ توسط گروه مهندسی بهداشت محیط شهرستان در سطح عرضه کشف و ضبط شده بود، پس از طی مراحل قانونی امحاء شد.

وی بیان داشت: این اقلام که شامل انواع لبنیات (از جمله اقلام کشف شده در گشت ضربت روز عید غدیر)، چیپس، پفک، شیرینی جات، تنقلات، لوازم آرایشی، بهداشتی و ... بود با هماهنگی شهرداری در محل دفن زباله های شهرستان معدوم شد.

رفیعی گفت: بیش از ۵۰۰ کیلو گرم انواع لبنیات تاریخ گذشته و فاسد نیز در بازدید های گشت ضربت توسط گروه مهندسی بهداشت محیط نجف آباد کشف شد.

وی اعلام کرد: طی بازدید بازرسان، این محموله که شامل انواع پنیر فله ای، پنیر بسته بندی، شیر استریل، خامه بسته بندی، دوغ پاستوریزه و... بوده، توقیف شد و پس از انتقال به مرکز بهداشت شهرستان معدوم شد.

مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اضافه کرد: پرونده فرد خاطی برای طی مراحل قانونی به مراجع ذیصلاح ارجاع خواهد شد.




انتهای پیام/ب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.