به گزارش
گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ زهرا مجدی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی فسا با ابراز این موضوع "ما امروزه شاهد افزایش روزافزون مصرف قند و محصولات شیرین هستیم" اظهار داشت: این موضوع میتواند عوارض متعددی نظیر اضافه وزن، دیابت، بیماری قند و آرتریت را در سنین بالاتر بهدنبال داشته باشد.
وی ادامه داد: حتی آمار نیز نشان میدهد که سرانه مصرف قند و شکر در کشور ما نسبت به وضعیت جهانی، بسیار بالا است، بهطوری که برآورد میشود هر ایرانی بهطور متوسط سالانه مقدار 29 تا 30 کیلوگرم قند و شکر مصرف میکند که از میانگین جهانی که حدود 19 تا 20 کیلوگرم است، بهمراتب بیشتر است.
مجدی در ادامه به مهمترین اثرات نامطلوب مصرف زیاد قند و شکر از جمله ابتلا به چاقی، خطر بیماری قلبی، دیابت، تضعیف سیستم ایمنی، افزایش تریگلیسرید و کلسترول بد خون، تداخل در جذب کلسیم و منیزیم و پوکی استخوان، پوسیدگی دندانها و... اشاره و توصیه کرد که قندها را کاملاً از رژیم غذایی خود حذف نکنید، فقط کافی است مصرف قندهای خالص را برای خود محدود کنیم، بهعبارتی کاهش مصرف قند، شکر، شیرینی، شربت و آبنبات را بهتدریج در رژیم روزانه خود اعمال کنیم.
وی در پایان عنوان کرد: در مطالعه برچسبهای غذایی بسیار دقیق باشید، جدول نشانگر رنگی تغذیهای که اخیراً بهروی برچسب مواد غذایی درج میشود راهنمای خوبی برای انتخاب بهتر و صحیحتر مواد غذایی است، مواد غذایی حاوی قند کمتر و کمخطرتر را انتخاب کنید و در نهایت اینکه به یاد داشته باشید در بسیاری از موارد حتی در متون علمی از شکر و نمک بهعنوان دو سم سفید نام برده میشود پس دقت کنید این سم بهظاهر خوشطعم را بیهوده وارد بدن خود نکنید.
منبع: خبرگزاری تسنیم
انتهای پیام/