نایب رییس اتحادیه باغداران کشور گفت : متاسفانه همچنان شاهد واردات میوه قاچاق به کشور هستیم و برخورد با میوه های وارداتی درمیادین میوه و تره بار مشکلی را حل نکرده است .

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، مجتبی شادلو نایب رییس اتحادیه باغداران کشور
در پاسخ به این پرسش که آیا مبارزه با قاچاق کالا درمیادین میوه و تره بار توانسته میزان واردات میوه قاچاق به کشور را کاهش دهد گفت :برخورد با میوه قاچاق در میادین میوه و تره بار میزان قاچاق آن را به کشور کاهش نداده،بلکه تنها شکل آن را تغییر داده است .

به گفته وی برخوردهای صورت گرفته درمیادین میوه و ممنوعیت توزیع میوه های وارداتی باعث شده است این میوه ها در پشت بازارچه یا از طرق دیگر توزیع شود ، بنابراین برای مبارزه با قاچاق میوه باید کار اصولی انجام داد .

نایب رییس اتحادیه باغداران کشور اشاره کرد که همچنان شاهد واردات قاچاق به کشور هستیم و اگر کنترل ها و تمهیداتی که در قانون دیده شده است برای وارد کنند گان اعمال شود به طور یقین این اتفاق تکرار نمی شود .

وی در ادامه افزود :درسالهای اخیر تنها اجازه واردات موز را به کشور دادیم آن هم در قبال صادرات سیب،به عبارتی در قبال یک و نیم کیلو صادرات سیب وارد کننده می تواند یک کیلو موز وارد کشور کند، آن هم با تعرفه 26 درصدی ، بنابراین در کل محصولات میوه و تره باری ما واردات مجاز نداریم و اگر میوه های وارداتی در بازار دیده می شود اینها از مسیرهای غیر مجاز وارد کشور شده است .

وی در پاسخ به این پرسش که آیا میوه های وارداتی از مجاری گمرک وارد کشور می شود گفت :آنچه مسلم است میوه و تره بار نمی تواند به دلیل فساد پذیر بودنش از مبادی غیر قانونی و صعب العبور وارد کشور شود و مسلما واردات میوه با ارتباطات و هماهنگی های لازم و از مبادی قانونی به صورت قاچاق به کشور وارد می شود .

رییس اتحادیه باغداران افزود : واردات این حجم میوه نیازمند شرایط مناسب و ماشین‌های حمل مناسب است که ظاهرا این میوه‌های قاچاق هم با امکانات و شرایط نگهداری خوب به کشور وارد می‌شوند.

شادلو با تأکید بر اینکه باید جلوی واردات را از مرزها گرفت، بیان داشت: در کشور عموم محصولات باغی و اکثر محصولات سبزی و صیفی قابل تولید است، بنابراین نیازی به واردات نیست.

وی با بیان اینکه با واردات میوه جلوی تولید داخلی گرفته می‌شود، اظهار داشت: واردات میوه یا محصولات کشاورزی باعث می‌شود که محصول کشاورز داخلی روی دستش بماند و زحماتش از بین برود و قطعا با ادامه این شرایط تولید‌کننده داخلی از کار تولید کنار می‌‌کشد.

منبع: جام جم آنلاین

انتهای پیام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.