به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،معاون جهاد کشاورزی شهرستان بشاگرد گفت: تهیه شیره خرما به روش سنتی است و برای تهیه آن از ارقام مضافتی، کریته و مرداسنگ استفاده می شود.
ابراهیم پیشوایی افزود: برای تهیه دوشاب ، خرماها را پس از شستشودر ظرف بزرگی ریخته و حدود دو تا سه ساعت بسته به نوع خرما می جوشانند.
وی گفت: بعد از حدود ده تا پانزده دقیقه جوشیدن و صاف کردن خرما، دوباره آن روی آتش می گذارند تا غلیظ شود.
دوشاب بدست آمده بصورت یک سنت قدیمی بین همسایه ها توزیع میشود.
سالانه هزار و 800 تن خرما از 743 هکتار نخلستان در شهرستان بشاگرد، برداشت می شود.
انتهای پیام/ر