معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در روز جهانی غذا تمامی کارخانجات تولید مواد خوراکی، ارگانهای ذی ربط و مسئولین فنی باید به درستی نقش آفرینی کنند.
به گزارش گروه
استان های باشگاه خبرنگاران جواناز کرمانشاه؛
امید عبدی گفت: هدف همه ما ایمنی غذا و ارتقاء فرهنگ مردم است، باید اطلاع رسانی درست انجام شود و آموزش های لازم و مناسب براساس شعار سال آماده شود.
وی با تاکید بر لزوم آموزش به اقشار محروم جامعه افزود:گروه های محروم با سطح اقتصادی ضعیف دسترسی کمتری به آموزش های مختلف دارند به همین منظور ما باید برنامه جامع آموزشی در زمینه های مختلف و الگوسازی چراغ راهنمای رنگی تغذیه ای را برای آنها تدارک ببینیم.