به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
سرخه ،رئیس حفاظت محیطزیست شهرستان سرخه بااشاره به ظرفیتهای متنوع منطقه شکار ممنوع خنار و تنوع حیاتوحش و گونههای گیاهی و جانوری آن، ارتقاء وضعیت منطقه شکار ممنوع خنار سرخه به منطقه حفاظتشده را خواستار شد
رضا شاهمحمدی با اشاره به لزوم حفاظت از محیطزیست و منابعطبیعی اظهار کرد: حفاظت از محیط زیست، از ضرورتهای امروز و لازمه برخورداری از یک زندگی شاداب و باطراوت است.
وی اضافه کرد: با روند افزایش جمعیت جوامع انسانی و پیشرفت بشر در عرصه علم و فناوری، حفاظت از مناطقی که از ویژگیها و تنوع زیستی خاصی برخــــوردارند از ضروریات زندگی انسان امروز است.
رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان سرخه با بیان اینکه اصـل حفاظت از محیط زیست جزو سیاستهای کلان جمهوری اسلامی ایران است، تصریح کرد: حفاظت از محیط زیست یکی از شاخصهای مهم توسعه پایدار پذیرفته شده در دنیا است که در اصل پنجاهم قانون اساسی کشورمان نیز بر آن تصریح شده که این مهم در بخش محیط زیست طبیعی بهصورت توسعه و گسترش مناطق چهارگانه آثار طبیعی و ملی، پارکهای ملی، مناطق حفاظت شده، پناهگاه حیاتوحش و مناطق شکار ممنوع آشکار میشود.
وی با بیان اینکه منطقه خنار در حد فاصل 22 کیلومتری شهرستان سمنان و 55 کیلومتری شهرستان گرمسار در شهرستان سرخه واقع شده است، افزود: این زیستگاه در سال 71 با وسعت 36 هزار و 476 هکتار بهعنوان منطقه شکار ممنوع خنار ثبت شد.
شاهمحمدی افزود: منطقه شکار ممنوع خنار با توجه به گستردگی و شرایط توپوگرافی و پوشش گیـــاهی متنوعی همچون سرو کوهی(اورس)، زرشکگز، تاغ، انواع گون (گونه گچی و گون سمنانی) و وجـود گونههای جانوری از جمله پلنگ، سیاهگوش، کفتار، گرگ، روباه، گراز، قوچ و میش، کل وبز و آهو میتوان از آن بهعنوان یکی از مناطق شکار ممنوع کمنظیر کشور نام برد.
رئیس حفاظت محیطزیست شهرستان سرخه همچنین با اشاره به فعالیتهای این اداره در شهرستان سرخه گفت: در راستای حفظ و زاد و ولد وحوش و تداوم بقاء حیاتوحش و عرصههای طبیعی و ملی در این منطقه و جلــــوگیری از عبور و مرور و تردد شکارچیان غیرمجاز، اکیپی از مأمورین یگان حفاظت محیط زیست استان سمنان تحت سرپرستی اداره شهرستان سرخه در قالب واحد محیطبانی روستای افتر بهصورت شبانهروزی از این منطقه و حیاتوحش آن حفظ و حراست میکنند.
انتهای پیام/ر